CF Montmeló UE
Direcció: C/ Folch i Torres, 4 · 08160 Montmeló (Barcelona)
Telèfon: 935799022

Club de Futbol Montmeló
Unió Esportiva

Actualitat

Carta del President

Benvolguts amics i socis.

Primer de tot volem donar-vos les gràcies per confiar en el nostre club, CF Montmeló UE per portar els vostres nens i nenes a realitzar la pràctica del futbol.

Com a president juntament amb la resta dels membres de la junta volem agrair als membres de l'antiga junta directiva, Luis Aliaño, Pere Tarrés i Albert Voltes tota la feina feta durant tots aquest anys de dedicació al club , ja us diem que sense la seva ajuda ens resultaria molt difícil arrencar aquest nou projecte.

Iniciem aquesta nova etapa amb moltes ganes de treballar i de fer mes gran el nostre club. Per començar tenim 13 equips en totes les categories, des de l'Escola fins el Sènior. Cal felicitar també el Juvenil A, que per segon any consecutiu a pujat de categoria aconseguint l'ascens a preferent.

Per nosaltres es força important que tots els nens i nenes es puguin trobar a gust amb nosaltres, volem que tots els nens, entrenadors, delegats, coordinadors i els pares s'impliquin en la formació del nens. Les tasques que des de el Club volem implantar és la serietat i les ganes a l'hora de treballar, volem incrementar l'exigència tant en els entrenaments com en els partits, per així poder aconseguir noves fites dins dels nostres equips.

Volem que els nens i nenes s'hi trobin a gust i es per això que volem que gaudeixin de la pràctica del futbol, confiem que tinguem tots una bona temporada.

Moltes gràcies a tots.


Andrés Felipe Montes

President CF Montmeló UE

Image